Jouw winkelwagen

Algemene & Voorwaarden

Algemeen

Het gebruik van deze website en toegang tot alle aangeboden diensten zijn onderworpen aan alle volgende voorwaarden, bepalingen en mededelingen. Wij reserveren het recht om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Dergelijke wijzigingen worden van kracht wanneer ze op de website worden geplaatst. Vanaf de datum hierboven. Het is jouw de verantwoordelijkheid om de algemene voorwaarden te lezen telkens wanneer u deze website gebruikt en uw voortdurende gebruik van de website betekent uw aanvaarding gebonden te zijn aan onze nieuwste Algemene voorwaarden. Toegang tot deze website is toegestaan ​​op tijdelijke basis en we behouden ons het recht voor om ons terug te trekken of de Services zonder kennisgeving wijzigen. Wij zijn niet aansprakelijk als deze website om welke reden dan ook op enig moment of voor een bepaalde periode niet beschikbaar is. Van tijd tot tijd, we kunnen de toegang tot sommige delen of de hele website beperken.

            

PRIVACYBELEID

Ons privacybeleid, dat beschrijft hoe wij uw informatie zullen gebruiken, is te vinden in het Privacybeleid. Door deze website te gebruiken, stemt u in met de hierin beschreven verwerking en garanderen dat alle door u verstrekte gegevens juist zijn.

            

VERBODEN

U mag deze website niet misbruiken. U zult niet: een misdrijf plegen of aanmoedigen; een virus, trojan, worm, logische bom verzenden of verspreiden of ander materiaal plaatsen dat schadelijk, technologisch schadelijk, in strijd met vertrouwen of op enige manier aanstootgevend of obsceen is; hack aspecten van de service om gegevens te corrumperen; ergernis veroorzaken bij andere gebruikers; inbreuk maken op het recht van de eigendomsrechten van een andere persoon; ongevraagde advertenties verzenden of promotiemateriaal, gewoonlijk 'spam' genoemd of proberen de prestaties of functionaliteit van computerfaciliteiten van of via deze te beïnvloeden website. Het overtreden van deze bepaling zou een strafbaar feit zijn onder de Computer Misuse Act 1990. Select zal dergelijke inbreuken melden aan de relevante wet handhavingsinstanties en geef uw identiteit aan hen door. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade veroorzaakt door een denial-of-service-aanval op de distributie, virussen of ander technologisch schadelijk materiaal dat invloed kan hebben op uw computerapparatuur, computerprogramma's, gegevens of een ander eigendom als gevolg van het gebruik van deze website of voor het downloaden van ander materiaal dat erop is geplaatst, of op een website die eraan is gekoppeld.

Orders

Alle bestellingen die u op deze website plaatst, moeten worden geaccepteerd in overeenstemming met deze Algemene voorwaarden. De bevestigingsfase wordt ingesteld de laatste details van uw bestelling. Hierna sturen we u een e-mail met een orderbevestiging met de producten die u hebt besteld. Houd er rekening mee dat deze e-mail is geen orderbevestiging of orderacceptatie van ons. Acceptatie van uw bestelling en de voltooiing van het contract tussen u en ons zal duren plaats wanneer door u bestelde producten worden verzonden, tenzij we u hebben gemeld dat we uw bestelling niet accepteren of hebben geannuleerd.

            

DELIVERY

Select kan producten leveren aan klanten op het Britse vasteland, Hooglanden, Eilanden, Ierland en nu meer dan 30 Europese bestemmingen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Spanje en Turkije. We kunnen helaas niet leveren aan BFPO- of postbusadressen. Raadpleeg onze helpsectie voor volledige lijsten. Alle goederen moeten worden ondertekend door een volwassene van 18 jaar of ouder bij levering. De levering van de goederen is afhankelijk van de bezorgservice die is geselecteerd in de bestelfase. Express levering is mogelijk naar het vasteland van het Verenigd Koninkrijk (met uitzondering van de Hooglanden en Europa) die 1-2 werkdagen duren als u voor maandag tot en met donderdag voor 12:00 uur GMT bestelt. We bieden een standaard bezorgservice, waarbij we de goederen binnen 3-5 werkdagen willen leveren. Let op tijdens de VERKOOPperiode, standaard levering kan 5-7 werkdagen duren wanneer de bestelling is geplaatst. Er wordt echter geen garantie gegeven. Bestellingen voor standaardlevering naar de Highlands, Ierland, Kanaaleilanden en alle Britse offshore-eilanden zijn onderworpen aan hogere bezorgkosten dan het Britse vasteland. Dit moet u bij het afrekenen kiezen. We zullen er alles aan doen om goederen binnen de geschatte tijdschema's te leveren, maar vertragingen zijn soms onvermijdelijk vanwege onvoorziene omstandigheden. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vertraging of het niet leveren van bestellingen. Bestellingen die buiten het Britse vasteland worden geplaatst, kunnen onderworpen zijn aan invoerrechten of belastingen als gevolg van invoerbeperkingen voor bepaalde producten en materialen. Deze extra belastingen, toeslagen of kosten kunnen van toepassing zijn op uw bestelling volgens uw lokale wetgeving en het is uw verantwoordelijkheid om dit te betalen. Alle invoerrechten of belastingen zijn pas van toepassing zodra uw pakket het land van bestemming heeft bereikt. We hebben geen controle over deze kosten, daarom kunnen we u niet adviseren wat de kosten kunnen zijn, omdat ze van land tot land kunnen verschillen. Als u niet zeker weet of de kosten van toepassing kunnen zijn op uw bestelling, is het uw verantwoordelijkheid om voorafgaand aan het plaatsen van uw bestelling contact op te nemen met uw lokale douane-autoriteit.

VERKOOPVOORWAARDEN

Door een bestelling te plaatsen, biedt u aan om een ​​product aan te schaffen en onderworpen aan de volgende Algemene voorwaarden. Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging van de orderprijs.Om een ​​contract met Select te kunnen afsluiten, moet u ouder zijn dan 18 jaar en in het bezit zijn van een geldige creditcard of betaalpas of. Select behoudt zich het recht voor om een ​​verzoek van u te weigeren. Als uw bestelling wordt geaccepteerd, informeren we u per e-mail en bevestigen we dat u een contract hebt met Select. Bij het plaatsen van een bestelling onderneemt u dat alle gegevens die u ons verstrekt, zijn waar en correct, dat u een geautoriseerde gebruiker bent van de creditcard of betaalpas die is gebruikt om uw bestelling te plaatsen en dat er zijn voldoende middelen om de kosten van de goederen te dekken. Alle geadverteerde prijzen zijn onderhevig aan dergelijke wijzigingen.

           

PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID

Hoewel we proberen ervoor te zorgen dat alle details, beschrijvingen en prijzen op deze website correct zijn, kunnen er fouten optreden. Als we een fout ontdekken in de prijs van alle goederen die u hebt besteld, zullen wij u zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte stellen en u de mogelijkheid bieden uw bestelling tegen de juiste prijs te bevestigen of te annuleren. Als we geen contact met u kunnen opnemen, behandelen we de bestelling als geannuleerd. Als je annuleert en je hebt al voor de goederen betaald, ontvang je een volledige terugbetaling. Alle prijzen zijn inclusief btw. Bezorgkosten worden bovendien in rekening gebracht, dergelijke extra kosten worden waar van toepassing duidelijk weergegeven en opgenomen in de 'Totale kosten'.

Betaling

Na ontvangst van uw bestelling voeren wij een standaard pre-autorisatiecontrole uit op uw betaalkaart om te controleren of er voldoende geld is om de transactie uit te voeren. Goederen worden pas verzonden nadat deze pre-autorisatiecontrole is voltooid. Uw kaart wordt gedebiteerd zodra de bestelling is geaccepteerd.

           

KORTINGSCODES

Accountkortingscodes kunnen van tijd tot tijd worden aangeboden aan rekeninghouders. Deze codes kunnen alleen worden toegepast op aankopen gedaan via het account in waarvoor de kortingscode werd aangeboden en geregistreerd. Promotie kortingscodes kunnen van tijd tot tijd worden aangeboden die van toepassing zijn op of bepaalde gespecificeerde, aankopen gedaan via deze website.Kortings- en vouchercodes kunnen dat niet zijn gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Alle promotievereisten rondom kortings- en vouchercodes zoals vermeld minimum aan de bestedingsvereisten moet worden voldaan voordat een korting kan worden toegepast.Kortings- en vouchercodes zijn alleen van toepassing op producten met de volledige prijs,exclusief sieraden, en ze kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, tenzij anders vermeld.

          

EIGENDOM VAN RECHTEN EN INTELLECTUELE EIGENDOM

          

U erkent en stemt ermee in dat alle auteursrechten, handelsmerken en alle andere intellectuele eigendomsrechten en alle materialen en / of inhoud beschikbaar gesteld als onderdeel van uw gebruik van deze website blijft te allen tijde berusten bij ons of onze licentiegevers. Het is u toegestaan ​​dit materiaal alleen te gebruiken zoals uitdrukkelijk is goedgekeurd door ons of ons licentiegevers.

Alle rechten op deze website zijn eigendom van Genus UK Ltd t / a Select. De website is alleen voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Elke poging om te kopiëren, op te slaan of te delen inhoud en informatie voor commerciële doeleinden is ten strengste verboden. U mag niet proberen (en stemt ermee in geen enkele derde partij te helpen of te faciliteren) om te kopiëren, reproduceren, verzenden, publiceren, weergeven, distribueren, commercieel exploiteren of afgeleide werken van deze website maken.

BESCHERMING VAN GEGEVENS

Wij zijn geregistreerd onder de Data Protection Act 1998 en voldoen aan alle regels die zijn vastgelegd om de bescherming van uw gegevens en informatie te waarborgen. Neem voor specifieke informatie over de Data Protection Act contact op met het Information Commissioners Office.

          

SCHADEVERGOEDING

U stemt ermee in Select, haar directeuren, functionarissen, werknemers, consultants, agenten en gelieerde partijen te vrijwaren, te verdedigen en onschadelijk te houden voor alle claims van derden, aansprakelijkheid, schade en / of kosten (inclusief, maar niet beperkt tot, juridische kosten) die voortvloeien uit uw gebruik van deze website of uw schending van de Servicevoorwaarden.

          

VARIATION

Select heeft het recht om naar eigen goeddunken op elk moment en zonder kennisgeving de Services en / of een pagina van deze Website te wijzigen, verwijderen of variëren.

Beveiliging

Alle houders van creditcards en betaalpassen zijn onderworpen aan validatiecontroles en autorisatie door de kaartuitgever. Als de uitgever van uw kaart dit weigert of niet doet reden betaling toestaan ​​dan kunnen we uw bestelling niet accepteren.
Beveiliging is erg belangrijk bij Select. De website van Select heeft zijn eigen coderingssoftware om ervoor te zorgen dat uw informatie altijd veilig is. Onze website is ook beveiligd door Verisign, wat betekent dat uw informatie altijd is beveiligd met 128-bits codering. Verisign is 's werelds toonaangevende leverancier van beveiligingscertificaten.